De Flash Player en en browser met Javascript ondersteuning zijn nodig.

 

Reviews

Bruiloft:

Op 8 april 2016 mochten wij elkaar het ja-woord geven. Dat vonden wij wel een feestje waard! Daarom wilden we graag een DJ die er een feestje van kan maken en dat is wel aan Jitse toevertrouwd! Hij voelt de sfeer goed aan en weet daarop in te spelen. De nummers liepen smooth in elkaar over, waardoor er geen ongemakkelijke stiltes vielen en er lekker gedanst kon worden! Verder is Jitse erg fijn in de omgang en houdt rekening met de persoonlijke wensen. Als DJ echt een aanrader!

Gelske en Reinier

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Bruiloft:

Vrijdag 21 augustus 2015 hebben wij onze trouwdag mogen beleven.  We wilden een intieme dag met vrienden en familie en avonds een groot feest met al onze familie en vrienden. Maar hoe zorg je ervoor dat het een geweldig feest wordt? Voor ons is dat de DJ weet wat wij belangrijk vinden,  de muziek gerne kent, het feest aanvoelt en zo weet wat en welke muziek er gedraaid kan worden op welk moment. Er zijn tientallen DJ’s en websites te vinden waarbij DJ’s dit allemaal kunnen. Hoe kies je dan je ene DJ? Ja, lastig! Wij hebben Jitse op een andere bruiloft zien draaien, en vanaf het 1e moment keken mijn toenmalige vriendin (nu vrouw) elkaar aan en zeiden: Dit is de DJ die op onze bruiloft moet draaien!

Na een tijdje stelde Jitse voor om bij ons thuis te komen om ze elkaar wat beter te leren kennen en de wensen van elkaar door te nemen. Jitse is echt een hele leuke, aardig, enthousiaste  en sociale jongen die echt tijd voor je neemt en voor jou een prestatie wil neerzetten. Jitse vind het belangrijk dat jullie een mooie avond hebben, en haalt daar zijn voldoening uit. Onze avond is ook om nooit meer te vergeten. Na de openingsdans was de toon meteen gezet. De dansvloer stond vol met mensen, zelf ooms en tantes die normaliter langs de zijkant hun glas met wijn/bier leegdrinken en de jeugd op de dansvloer staat te aanschouwen stonden midden op de dansvloer en zijn er niet meer af geweest. Jitse heeft er voor ons een topfeest van gemaakt waar we na onze bruiloft ook nog veel complimenten over hebben gekregen.

Als iemand ons nu zal vragen of we nog een goede en leuke DJ weten voor zijn/haar feest zullen wij direct hen doorverwijzen naar Jitse!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Bruiloft:

Op 1 mei 2015 zijn wij getrouwd.

Voor ons tentfeest wilden wij graag een DJ. Maar wie? Via facebook kwamen  wij DJ JSB tegen. Op zijn site zagen wij dat hij best wel eens bij onze soort feestjes kon passen.

Een paar weken voor de bruiloft kwam Jitse nog even langs om het een en ander door te spreken.“Dit sit wol goed” zeiden wij tegen elkaar.En of het goed kwam! We hebben een machtig feest gehad. Jitse voelde de soort mensen in de tent goed aan en dit resulteerde in een dansvloer die van het begin tot in de vroege uurtjes vol stond. Na onze dag kregen wij hierdoor vele complimentjes over de muziek.

Jitse nogmaals heel erg bedankt voor een fantastische avond!

Groeten,

Willem van der Meulen en Ytje van der Meulen-Rozendal

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….